Hedersgäster

ashby Madeline Ashby

Madeline Ashby är en science fiction-författare som har skrivit om bland annat robotar och artificiell intelligens i romanerna vN och iD. Hon har en Master of Arts i Interdisciplinary studies och skrev sitt examensarbete om anime, cyborgteori och fankultur.

Hennes noveller har publicerats i Nature, Tesseracts, Escape Pod, FLURB m.m. och hon har skrivit för bland annat BoingBoing, io9, WorldChanging, Creators Project, Arcfinity och Tor.com.

hård Kristina Hård

Kristina Hård är en fantastikförfattare med förflutet inom programmering och AI. Debuten var sf-romanen Alba. I sin senaste roman Kleptomania blandar hon folktro och luftskepp. Hon undervisar också i att skriva och medverkar i Fantastisk Podd – en podcast om att skriva fantastik på svenska.

aaronovitch Ben Aaronovitch

Ben Aaronovitch är en brittisk författare som är mest känd för Rivers of London, en serie av urban fantasy-romaner om polisen och magikern Peter Grant. Den består hittills av fem romaner och en handfull noveller. Den sjätte boken, The Hanging Tree, kommer hösten 2015.

Han har även skrivit för tv, bland annat Doctor Who-säsongerna Remembrance of the Daleks (1988) och Battlefield (1989).